miercuri, 1 iunie 2022

Cum să îți iei o mașină bună la un preț avantajos?

Trebuie să cumperi o mașină second-hand, dar nu știi cum să o faci pentru că nu ai experiență și nici un buget substanțial pentru finanțarea achiziției autovehiculului tău?  Îți este teamă să nu ai probleme în ceea ce privește colaborarea cu un vânzător privat fără experiență care vă poate vinde o mașină de proastă calitate? Dacă aveți nevoie de ajutorul unui dealer auto profesionist capabil să finanțeze achiziționarea viitoarei mașini, dealerii auto de la Auto Cobălcescu sunt pregătiți să vă ajute în acest sens, oferindu-vă consultanță la cel mai înalt nivel de profesionalism.

Un dealer auto este acea persoană sau firmă care comercializează modelele de mașini ale unuia sau mai multor producători, iar în cazul nostru, chiar avem o gamă largă și diversificată de mașini, aparținând unor firme cunoscute, de succes, ce au înregistrat ani la rând vânzări foarte mari.

Rolul dealerilor auto este acela de a consilia clientul asupra calităților mașinilor înțelegând în același timp dorințele și nevoile acestuia. Desigur, printre calitățile de top pe care dealerii auto trebuie se le aibă, se numără capacitatea de a fi cât mai sociabil, atent cu clientul, să ofere un bun serviciu satisfăcător, dar să poată și finanța cumpărarea unei mașini, atunci când clientul nu dispune de suficiente resurse financiare.

Avantajele achiziționării unei mașini de la un dealer auto

Este important să avem în vedere faptul că, nu toți dealerii sunt la același nivel în ceea ce privește profesionalismul sau calitatea mașinilor pe care le pun în vânzare. Iată câteva avantaje pe care dealerii le oferă la cumpărarea unei mașini second hand.

Proveniența vehiculului: în multe cazuri dealerii cumpără mașini de la clienții lor, iar prin această metodă dealer-ul știe exact care este istoricul din punctul de vedere al kilometrilor parcurși de către posesor.

Certificare: aici dealer-ul poate dovedi printr-un certificat că mașina nu a fost deteriorată

Istoricul mașinii: se pun la dispoziție informații cu privire la problemele care au existat (sau nu) în cazul mașinii pe care intenționați să o cumpărați

O inspecție complexă: veți avea dreptul la o inspecție completă a mașinii, tocmai pentru a detecta defecțiunile și astfel a evita cheltuirea multor bani pentru eventuale reparații

După obținerea permisului de conducere, următorul pas este să vă cumpărați propria mașină, iar alegerea acesteia va depinde foarte mult de bugetul de care dispuneți, deoarece trebuie să luați în considerare prețul asigurării, costul întreținerii (controale tehnice, combustibil, asigurare etc.) Dacă sunteți începător, puteți găsi o mașină la mâna a doua de vânzare la un preț mult mai mic decât un model nou, numai în showroom-urile Auto Cobălcescu. Vă invităm alături de noi pentru a descoperi împreună care este mașina de care aveți nevoie, garantându-vă calitate și siguranță!

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu