sâmbătă, 7 ianuarie 2017

Preturi accesibile la lenjerii de pat



Fiecare persoana isi petrece o treime din viata dormind, iar acesta este unul dintre motivele principale pentru care dormitorul ar trebui amenajat astfel incat sa fie cat mai confortabil. Astfel, lenjeria de pat potrivita poate sa faca diferenta si nimeni nu ar trebui sa se incurce cu cele mai ieftine, confectionate din materiale mai putin rezistente si care se deterioreaza in cel mai scurt timp. Cei interesati de produse de calitate, pot apela la Casa New Concept unde au la dispozitie lenjerii de pat variate, de la cele creponate, pana la cele din bumbac, din satin, din catifea, pufoase, de lux, cocolino si nu numai.


Preturi accesibile

Mai mult, preturile sunt foarte avantajoase, fiind disponibile dimensiuni pentru toate tipurile de paturi, de la cele pentru copii sau de o singura persoana, pana la cele medii sau king size. De asemenea, oricand se poate profita de oferta 1+1 gratis, clientii bucurandu-se, astfel, de doua lenjerii la pret de una, iar pentru comenzile a caror valoare depaseste 399 de lei, transportul este gratuit, prin curier.


Mai putin timp pierdut

Timpul liber este una dintre problemele cu care se confrunta orice persoana in ziua de azi si nimeni nu dispune de suficient timp pentru a petrece cateva ore prin magazine pana cand sa gaseasca lenjeria potrivita, insa fiind un magazin online, totul este mult mai confortabil la Casa New Concept. Produsele si categoriile sunt bine organizate, fiecare dintre acestea avand suficiente fotografii pentru a se lua cea mai buna decizie imediat. 

Usor de intretinut

Aceste lenjerii de pat sunt confectionate din cele mai bune materiale, motiv pentru care clientii nu vor avea batai de cap cu intretinerea lor, insa pentru a rezista cat mai mult timp, este esential ca lenjeriile sa fie schimbate la fiecare doua saptamani si spalate la masina automata la cel mult 30 de grade.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu