miercuri, 29 iunie 2016

Optiune de Cazare in Regim Hotelier in Predeal

Predeal este una dintre cele mai cautate statiuni montane pe durata iernii, iar turistii care vin aici au la dispozitie o multime de facilitati si modalitati prin care sa isi poata petrece concediile alaturi de familie si prieteni. Sporturile de iarna sunt la mare cautare in Predeal, aici fiind disponibile cateva partii, in timp ce printre atractii se numara cateva biserici si manastiri, cunoscute in toata tara. In schimb, din cauza suprafetei reduse a zonei, locurile de cazare nu sunt numeroase, astfel ca turistii trebuie sa se orienteze cu mult timp inainte de inceperea concediului pentru a avea siguranta locului rezervat.

Optiuni de cazare

Exista cateva hoteluri si pensiuni care promit diferite grade de confort, pentru a multumi toate categoriile de turisti, insa cu siguranta ca pentru cei mai multi dintre acestia, cel mai important aspect este pretul, iar pentru un tarif mai mic, adesea sunt dispusi sa faca compromisuri.

Regim hotelier Predeal

Cine nu isi doreste sa se cazeze intr-un apartament in centrul statiunii Predeal, la preturi mai mici ca la hotel, conditii cel putin la fel de bune, unde sa se beneficieze de baie si bucatarie proprie, internet, aer conditionat, masina de spalat, loc de parcare si nicio taxa ascunsa? Acestea sunt doar cateva dintre avantajele promise de regimul hotelier, sistem devenit din ce in ce mai popular in toata tara. In plus, in majoritatea cazurilor este permisa chiar si cazarea animalelor de companie, care acum pot fi alaturi de stapanii lor si in momentele cele mai relaxante ale anului.

Optand pentru un apartament inchiriat in regim hotelier se pot face economii de pana la 45% in fiecare vacanta, preturile variind in functie de numarul de nopti rezervate, precum si de zona in care este situat apartamentul. Cu cat numarul persoanelor cazate este mai ridicat, cu atat scade pretul, intrucat se imparte egal. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu